دسر

طرز تهیه گبوله دسر کازرونی؛ خوشمزه و مجلسی

گبوله یک صبحانه سنتی شهرستان کازرون است که در آن از گل‌های یک گیاه دارویی به نام بابونه که در فصل بهار می‌روید، استفاده می‌شود.

مواد لازم

  • آرد گندم یا جو: 1 لیوان
  • گل بابونه (خشک شده): 1 استکان
  • زردچوبه: به اندازه دلخواه (تقریباً 2 قاشق غذا خوری)
  • شکر: 1.5 استکان
  • آب: ۲ 4 لیوان
  • روغن: 1 یا 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه گبوله کازرونی

  1. ابتدا آرد را بو داده تا کمی طلایی شود.
  2. بعد از خنک شدن در آب سرد حل می‌کنیم و گل بابونه و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم.
  3. مخلوط را روی شعله ملایم گذاشته و مرتب به هم می‌زنیم تا بهم نچسبد.
  4. بعد از گرم شدن مخلوط، به آن روغن و شکر اضافه می‌کنیم و مرتب به هم می‌زنیم.
  5. بعد از قوام گرفتن و کمی سفت شدن از روی اجاق بر می‌داریم و حال گبوله آماده است.

نکات:

گبوله را به صورت گرم یا سرد میل می‌کنند و بنا به ذائقه می‌توان به آن شکر اضافه کرد.

همچنین می‌توان از آرد گندم یا جو سبوس دار استفاده کرد تا فیبر غذایتان افزایش یابد.

می‌توان مواد دیگری مانند خلال بادوم، گردو و یا پود کاکائو نیز برای تنوع به آن اضافه کرد.

3/5 - (2 امتیاز)
منبع
wikibooks

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا