نان، کیک و شیرینی

مافین گیلاس و شکلات؛ طرز تهیه مافین گیلاس شکلاتی

دستور تهیه مافین با طعم شکلات و گیلاس (به انگلیسی: chocolate cherry muffins).

طرز تهیه مافین گیلاس شکلاتی:

مواد لازم برای ۱۰ مافین

نام مادهٔ غذاییمقدارتوضیحات
کره۱۰۰ گرمبه دمای محیط رسیده
شکر۱۶۰ گرم
تخم مرغ۲ عددبه دمای محیط رسیده
نمکاندکی
شیر۱۲۰ گرمبه دمای محیط رسیده
آرد شیرینی (الک شده)۱۷۰ گرمآرد، کاکائو و بیکینگ پودر را باهم الک می‌کنیم.
پودر کاکائو۳۰
بیکینگ پودردو قاشق چایخوری
گیلاس۱۵۰ گرم، ۳۰ عدد نصف برای وسط خمیر نصف برای وسط پختگیلاس را نصف کرده و هسته آن را خارج کنید.

دما و زمان پخت مافین گیلاس شکلاتی:

  • دمای فر ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد
  • زمان پخت در فر ۳۰ دقیقه

طرز تهیه مافین گیلاس شکلاتی:

۱. کره‌ای که از یخچال از قبل بیرون آورده شده و انگشت را می‌توان در درون آن فرو کرد را با همزن برقی می‌زنیم تا هوا به داخل آن وارد شده و کرم مانند شود. با لیسک موادی که به کاسه چسبیده است پاک کرده به مایه اضافه می‌کنیم. شکر را هم افزوده بهم می‌زنیم تا مایه سفید شود. با لیسک موادی که به کاسه چسبیده است پاک کرده به مایه اضافه می‌کنیم.

۲. تخم مرغ سفیده و زرده مخلوط شده که سرد نباشد و نمک را کم‌کم به مایه افزوده بهم می‌زنیم تا تخم مرغ بخوبی با دیگر مواد مخلوط شود. شیر را به مایه افزوده خوب بهم می‌زنیم.

۳. نصف آرد، نمک، کاکائو و بیکینگ پودر الک شده را به مایه افزوده با درجه کم همزن برقی با مایه تا حدی مخلوط می‌کنیم تا سفیدی آرد ناپدید شود. باقیمانده مواد پودری را هم ریخته کمی بهم می‌زنیم. در صورتی که مایه زیاد بهم زده شود پف نخواهد کرد. مایه را در درون کاغذ مافین تا نصفه ریخته سه تا گیلاس را وسط خمیر گذاشته بقیه خمیر را توی قالب می‌ریزیم.

۴. مایه را در وسط سینی فری که ۱۷۰ درجه گرم شده گذاشته، وسط پخت وقتی خمیر پف کرد ولی هنوز کاملاً خشک نشده سه تا گیلاس دیگر را روی مافین گذاشته، بطور کلی به مدت ۳۰ دقیقه می‌پزیم.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا