غذاها

طرز تهیه کیک پیتزا خوشمزه

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سوسیس آلمانی: ۲ عدد
  • کالباس ساده : ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: ۴۰۰ گرم
  • قارچ:  ۲۰۰ گرم
  • سس پیتزا یا کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای رنگی:   ۳ قاشق غذاخوری
  • آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری

آماده کردن مواد داخل کیک

مرحله اول

ابتدا سوسیس‌ها را به‌صورت حلقه‌ای خرد می‌کنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه تفت می‌دهیم تا دو سمت سویس‌ها به‌خوبی سرخ شود. حالا سوسیس‌ها از روغن خارج می‌کنیم و ۲ قاشق غذاخوری از فلفل دلمه‌ای را تفت می‌دهیم.

مرحله دوم

فلفل دلمه‌ای را هم پس از سرخ کردن کنار می‌گذاریم و قارچ‌های ورقه‌ای شده را به‌خوبی تفت می‌دهیم تا آب قارچ‌ها به‌طور کامل تبخیر شود و به‌خوبی سرخ شوند. در ادامه قارچ‌ها را هم از روغن خارج می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مواد لازم برای خمیر پیتزا

  • آرد نان فانتزی:  ۳ تا ۴ لیوان
  • شیر ولرم: ۱ لیوان
  • آب ولرم : ¼ لیوان
  • خمیر مایه فوری: ۳ قاشق چای‌خوری
  • شکر :  ۳ قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ :  ۱ عدد
  • روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
  • نمک : ۱ قاشق مرباخوری

دستور پخت کیک پیتزا

مرحله اول

ابتدا خمیرمایه را به همراه ۱ قاشق چای‌خوری شکر و آب ولرم داخل یک ظرف مناسب مخلوط می‌کنیم، سپس درب ظرف را می‌گذاریم و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار می‌دهیم تا خمیرمایه عمل بیاید و حباب بزند.

مرحله دوم

تخم‌مرغ را داخل یک‌کاسه مناسب می‌ریزیم و با چنگال آن را هم می‌زنیم تا بافتش یکدست شود، سپس روغن مایع را به همراه شیر ولرم، ۲ قاشق چای‌خوری شکر، نمک و خمیرمایه عمل‌آمده به کاسه حاوی تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

مواد راکمی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. حالا آرد الک می‌کنیم و کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم و با قاشق مواد را هم می‌زنیم تا خمیر جمع شود. خمیر باید در پایان کمی چسبندگی داشته باشد، سپس آن را روی سطح کار انتقال می‌دهیم.

مرحله چهارم

حدود ۱۰ دقیقه خمیر را ورز می‌دهیم و چندین بار خمیر را روی سطح کار می‌کوبیم. برای اینکه خمیر به دستتان نچسبد دستان راکمی چرب کنید و از آرد استفاده نکنید، چون اگر بیش‌ازحد آرد به خورد خمیر برود خمیر سفت و خشک می‌شود.

مرحله پنجم

حالا یک ظرف مناسب با حجم دو برابر خمیر انتخاب می‌کنیم و آن راکمی چرب می‌کنیم سپس خمیر آر مانند یک چونه بزرگ گرد می‌کنیم و داخل ظرف قرار می‌دهیم. روی ظرف را با پارچه می‌پوشانیم و به مدت دو ساعت در یک جای گرم قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

پس از گذشت دو ساعت حجم خمیر دو برابر می‌شود، آن را روی سطح کار انتقال می‌دهیم و کمی ورز می‌دهیم تا هواگیری شود، سپس خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم. برای کیک پیتزا نیاز به یک قالب با ارتفاع ۱۰ سانتی‌متر داریم.

مرحله هفتم

بدنه و کف قالب راکمی چرب می‌کنیم سپس خمیر پیتزا جادویی را داخل قالب قرار می‌دهیم و لبه‌های اضافی خمیر را با قیچی برش می‌زنیم. حالا روی خمیر کمی سس پیتزا می‌مالیم و روی آن مقداری پنیر پیتزا می‌ریزیم. روی پنیر پیتزا را با مخلوط کالباس خردشده و فلفل دلمه‌ای سرخ‌شده پر می‌کنیم.

مرحله هشتم

لایه‌های بالایی را قارچ و سوسیس پر می‌کنیم و روی سوسیس‌ها را با پنیر پیتزا پر می‌کنیم. از فلفل دلمه‌ای باقی‌مانده هم برای تزیین روی کیک استفاده می‌کنیم. فر را باید از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنیم تا کاملاً گرم شود.

مرحله نهم

برای ایجاد رطوبت در فر و خشک نشدن کیک بهتر است یک‌کاسه آب جوش هم در فر قرار دهیم. حالا کیک را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا بپزد. پس‌ازاینکه کیک به‌طور کامل پخت چند دقیق‌های گریل را روشن می‌کنیم تا پنیر روی کیک طلایی شود.

مرحله دهم

پس‌ازاینکه پنیر پیتزای روی کیک طلایی شد، آن را از فر خارج می‌کنیم و پودر آویشن را روی کیک می‌پاشیم. برای مواد داخل کیک می‌توانید از مواد غذایی دیگری مثل گوشت مرغ، گوشت چرخ‌کرده و یا هر چیز دیگری به سلیقه خود استفاده کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
chishi

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا