نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه انگشت پیچ همدان در خانه

انگشت‌پیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به‌شمار می‌آید. قنادها آن‌قدر آن را به‌هم می‌زنند تا ظاهر آن سفت شده و حالتی مانند عسل به خود بگیرد. این شیرینی بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ سال است که در همدان تهیه می‌شود. در مورد زرده‌های باقی‌مانده نیز قنادهای همدانی فکری به حال آن کرده‌اند و این زرده‌ها را به حلوازرده تبدیل می‌کنند.

تبلیغات

مواد لازم انگشت پیچ همدان:

  • شکر: 1 کیلو
  • سفیده تخم مرغ: 3 عدد
  • جوهر لیمو: 1/8 قاشق چای‌خوری
  • آب: به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر

طرز تهیه انگشت پیچ همدان:

شکر را در ظرف مورد نظر ریخته و آب را که باید به مقدار یک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه کرده و روی شعله گاز قرار می‌دهیم. بعد از این که شربت قوام آمد، جوهر لیمو را داخل آن می‌ریزیم. بعد از کمی حرارت، مقداری از شربت را بین دو انگشت قرار می‌دهیم، اگر کش‌دار شد، حرارت را خاموش و صبر می‌کنیم تا خنک شود در حدی که اگر سفیده را به آن اضافه کنیم پخته نشود، در این زمان سفیده‌ها را به میزانی که پف کند هم می‌زنیم. سپس آن را به شربت اضافه و آنقدر هم می‌زنیم تا مواد کاملاً سفید و یکدست و کش‌دار شود. هم اکنون انگشت‌پیچ آماده است،

ما می‌توانیم برای عطر و طعم آن به شربت، گلاب هم اضافه کنیم و در زمان هم زدن مواد از مقداری دارچین استفاده کنیم و در آخر با دارچین و خلال پسته و بادام در صورت تمایل آن را تزئین کنیم.

2.3/5 - (3 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا