تغذیه

10 خواص شگفت انگیز شیر زردچوبه + طرز تهیه شیر زردچوبه

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، به خواص شگفت انگیز شیر زردچوبه میپردازیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

تبلیغات

شیر زردچوبه نوشیدنی با اصالت هندی است که در فرهنگ‌ غربی محبوبیت زیادی پیدا کرده است. این نوشیدنی زرد روشن به طور سنتی با گرم شدن شیر و ترکیب با زردچوبه و سایر ادویه‌هایی مانند دارچین و زنجبیل تهیه می‌شود.

طب آیورودا و چین از قرن‌ها قبل شیر زردچوبه را به عنوان یک نوشیدنی سالم، شفابخش و ضد التهاب قوی برای سلامتی بدن تجویز می‌کردند. زردچوبه یکی از مهمترین ترکیبات درمانی در طبیعت است و کورکومین، ماده فعال در زردچوبه یک آنتی اکسیدان قوی است که با رادیکال‌های آزاد مبارزه کرده و به جلوگیری از سرماخوردگی کمک می‌کند.

ارزش غذایی یک لیوان شیر زردچوبه

  • کالری: 96 کیلو کالری
  • کربوهیدرات‌ها: 8 گرم
  • پروتئین: 1 گرم
  • چربی: 6 گرم
  • چربی اشباع شده: 2 گرم
  • سدیم: 326 میلی گرم
  • پتاسیم: 50 میلی گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • شکر: 6 گرم
  • کلسیم: 311 میلی گرم
  • آهن: 0.5 میلی گرم

شیر زردچوبه چه خواصی دارد؟

شیر زردچوبهخواص شگفت آور شیر زردچوبه

شیر زردچوبه دارای فواید مختلف سلامتی از کاهش وزن تا تسکین علائم سرطان و بهبود زخم‌ها و غیره است. شیر زردچوبه به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و بدن را متناسب نگه می‌دارد. بنابراین برای تناسب اندام می‌توانید شیر زردچوبه را به برنامه روزانه خود اضافه کنید.

فواید دیگر شیر زردچوبه برای سلامتی:

تبلیغات

1. تقویت سیستم ایمنی از خواص شیر زردچوبه

نوشیدن شیر زردچوبه به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند زیرا ترکیب کورکومین موجود در زردچوبه غنی از خواص ضد باکتری و ضد قارچ است که در مبارزه با عفونت‌ها و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. همچنین دارویی برای سرماخوردگی و سرفه می‌باشد.

2. کاهش التهاب و درد مفاصل

شیر زردچوبه درد مفاصل ناشی از آرتروز و آرتریت روماتوئید را به دلیل خواص ضدالتهابی خود کاهش می‌دهد.

3. جلوگیری از آسیب سلول‌ها

کورکومین موجود در زردچوبه، غنی از خواص آنتی اکسیدانی است که به کاهش خطرات بسیاری از بیماری‌ها کمک کرده و به بهبود آسیب سلول‌ها کمک می‌کند.

4. تقویت سیستم گوارش و بهبود هضم غذا

زردچوبه با خواص ضد التهابی خود در تسکین مشکلات گوارشی مانند یبوست، اسهال، زخم معده، نفخ، گاز کمک کننده است. بنابراین، نوشیدن هر روز یک لیوان شیر زردچوبه معده شما را تسکین می‌دهد.

5. کمک به بهبود حافظه و مغز

شیر زدچوبه برای مغز بسیار مفید است و عملکرد پایین مغز ناشی از بیماری آلزایمر و پارکینسون را بهبود میبخشد.

تبلیغات

6. کاهش افسردگی

کورکومین موجود در زردچوبه به کاهش علائم افسردگی و همچنین بهبود روحیه افراد کمک می‌کند.

7. بهبود مشکلات تنفسی

شیر زردچوبه سرشار از خواص ضد میکروبی در مبارزه با عفونت‌های باکتریایی است. این دارو در تسکین علائم آسم، برونشیت، سینوس و از بین بردن عوامل بیماری زای سیستم تنفسی کمک می‌کند.

8. افزایش درخشندگی پوست

نوشیدن شیر زردچوبه پوست را صاف و روند پیری را می کند و همچنین با آکنه مبارزه می‌کند. به این ترتیب به درخشش طبیعی پوست کمک می‌کند.

9. کاهش وزن از خواص شیر زردچوبه

کورکومین موجود در زردچوبه به شکستن چربی‌ها کمک می‌کند و باعث تسریع روند کاهش وزن می‌شود. همچنین این ماده به خلاص شدن از چربی اضافی رسوب داده شده در بدن کمک می‌کند.

10. دارای خواص ضد باکتری، ضد ویروس و ضد قارچ

در هند، شیر زردچوبه اغلب به عنوان داروی خانگی برای درمان سرماخوردگی استفاده می‌شود. ترکیباتی موجود در شیر زردچوبه دارای خواص ضد باکتری و ضد ویروسی است که بدن را در برابر عفونت‌ها محافظت می‌کند و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌کند.

تبلیغات

شیر زردچوبهدستور تهیه شیر زردچوبه

طریقه درست کردن شیر زردچوبه

شیر را در قابلمه کوچکی روی حرارت متوسط قراردهید. البته می‌توانید از شیر نارگیل یا شیر بادام نیز استفاده کنید. سپس مقداری زردچوبه آسیاب شده، کمی فلفل سیاه (فلفل به بدن کمک می‌کند تا کورکومین را جذب کند)، مقداری دارچین (ضد التهاب طبیعی دیگر) و کمی شکر اضافه کنید البته می‌توانید هل، زنجبیل و وانیل نیز اضافه کنید و اجازه بدهید 10 دقیقه بجوشد تا طعم‌ها کاملاً مخلوط شوند. اکنون از این نوشیدنی خوشمزه و سالم لذت ببرید.

خلاصه

شیر طلایی نوشیدنی خوشمزه‌ای است که در خانه به راحتی تهیه می‌شود و مملو از آنتی اکسیدان و فواید سلامتی بسیاری است که به مغز و قلب سالم تر و هضم بهتر کمک می‌کند.

5/5 - (3 امتیاز)

منبع
downshiftologyhealthlinetimesnownews

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا