نان، کیک و شیرینی

قطاب عسلی؛ طرز تهیه شیرینی قطاب عسلی

مواد لازم قطاب عسلی:

مواد لازم خمیر قطاب عسلی:

  • زرده تخم مرغ: ۳ عدد
  • ماست: ۱۵۰ گرم
  • آرد سفید: ۲۵۰ گرم
  • روغن: ۱۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ⅕ قاشق مرباخوری سر صاف

مواد لازم مغز قطاب عسلی:

  • مغز گردوی پودر شده: ۱۵۰ گرم
  • پودر شکر: ۱۵۰ گرم
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب: نیم استکان
  • هل آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر میخک: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه قطاب عسلی:

۱. تمامی مواد خمیر به جز آرد را با هم خوب مخلوط می‌نماییم و پس از اینکه خوب مخلوط شدند آرد الک شده را کم‌کم به مخلوط مواد اضافه می‌کنیم تا مواد به صورت خمیر در آید و به دست نچسبد. مواد داخل قطاب (مغز گردو، پودر شکر، عسل، گلاب، هل، دارچین و میخک) را نیز با هم خوب مخلوط می‌نماییم.

۲. خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلیمتر پهن می‌کنیم و با قالب گرد قالب می‌زنیم. داخل هر یک، مقداری از مواد داخل قطاب را می‌ریزیم و سپس آن را از وسط تا نموده و لبه آن را دالبری می‌چسبانیم به طوری که مواد از داخل آن بیرون نریزد.

۳. قطاب‌های آماده را درون سینی فر می‌چینیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا روی آن‌ها طلائی شود.

۴. عسل را روی حرارت قرار می‌دهیم تا خوب گرم شود ولی نجوشد. قطاب‌های پخته شده را درون عسل داغ می‌اندازیم و می‌گذاریم حدود ۲ دقیقه در آن بمانند تا عسل به خورد قطاب‌ها برود. سپس آن‌ها را در صافی می‌گذاریم تا عسل اضافه آن گرفته شود.

نوش جان 😉

3/5 - (2 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا