سالادها

طرز تهیه سالاد مرغ با انگور

سالاد مرغ با انگور، سالادی جدید و ابتکاری نو محسوب میشود که از چشیدن طعم آن سوپرایز خواهید شد.

زمان آماده سازی: 60 دقیقه

ملل: غربی

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم

مرغ: 4 لیوان (آبپز شده – خرد شده)

کرفس: نصف لیوان (خرد شده)

انگور: 1 لیوان (نصف شده)

نخود سبز: نصف لیوان (آبپز شده)

سس مایونز: 1 لیوان

چاشنی خردل: 1 قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری

بادام: نصف لیوان (خرد شده –  تف داده – اختیاری)

روش آماده سازی

  1. مخلوط اول: ابتدا مرغ، کرفس، انگور و نخودسبز را باهم در ظرفی مخلوط نمایید.
  2. مخلوط دوم: در ظرفی دیگر، مایونز، خردل، نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط نمایید.
  3.  مخلوط اول و دوم را با هم به خوبی مخلوط کنید.
  4. سالاد را در یخچال بگذارید تا سرد شود، موقع سرو سالاد میتوانید از بادام برای تزیین آن استفاده کنید.
5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا