خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش گوشت و ماست

300 گرم خورش گوشت و ماست دارای 287 کالری، 28 گرم پروتئین، 23 گرم کربوهیدرات و 9.1 گرم چربی است.

مواد لازم

گوشت گوسفند: 500 گرم (دارای کمی چربی که به صورت مکعب های کوچک خرد شده است – همچنین میتوانید گوشت را به صورت قلقلی دربیاورید)

آب: 2.5 لیوان یا 625 میلی لیتر

دارچین: به میزان لازم

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

عصاره مرغ: 2 حبه

پیاز: 1 عدد بزرگ یا 200 گرم (رشته رشته شده)

ماست کم چرب: 4 لیوان

آرد ذرت: 1.5 قاشق غذاخوری

کلم گل: 500 گرم (خرد شده)

سیر: 2 حبه (آسیاب شده)

روش آماده سازی و پخت

  1. آب و گوشت گوسفند را در قابله ای بزرگ قرار داده و روی حرارت بگذارید. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، روی آب کف ظاهر خواهد شد، آن را بردارید.
  2. پس از اینکه کف روی آب از بین رفت; دارچین، فلفل سیاه، عصاره مرغ و پیاز را اضافه کنید. حرارت گاز را ملایم کنید و بگذارید تا گوشت پخته شود (تقریبا 1 ساعت)، در صورت نیاز آب را به آن اضافه کنید.
  3. ماست و آرد ذرت را مخلوط کرده و به مخلوط گوشت اضافه کنید. غذا را مرتب هم بزنید و غذا را روی حرارت ملایم به مدت 2 الی 3 دقیقه رها کنید.
  4. گل کلم را به غذا اضافه کنید و روی حرارت ملایم 8 الی 10 دقیقه بگذارید تا کلم پخته شود.
  5. سیر را به غذا اضافه کنید.
  6. خورش گوشت و ماست شما اکنون آماده است، این خورش را با برنج سرو کرده و میل نمایید.
5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا