نان، کیک و شیرینی
چیز کیک؛ طرز تهیه چیز کیک بلوبری یخچالی
![چیز کیک بلوبری](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/05/blueberry-creme-friache-cheesecakeFEAT.jpg)
مواد لازم چیز کیک بلوبری:
مواد در قالب ۱۵ سانتیمتری ریخته شده و مقداری هم اضافه مانده است.
ش | نام مادهٔ غذایی | مقدار |
۱ | ژلاتین پودری | ۸ گرم |
۲ | آب برای خیس کردن ژلاتین | ۴۰ میلیلیتر |
۳ | پنیر خامهای | ۱۵۰ گرم |
۴ | شکر برای مخلوط کردن با پنیر خامهای | ۱۵ گرم |
۵ | ماست ساده | ۵۰ گرم |
۶ | سس بلوبری یا انواع دیگر سسهای میوه مانند توت فرنگی | ۳۰ گرم |
۷ | خامه تا حدود ۶۰ درصد سفت شده (شکر برای خامه لازم نیست) | ۲۰۰ گرم |
۸ | سفیده تخم مرغ | سفیدهٔ یک تخم مرغ |
۹ | شکر برای داخل سفیده | ۳۰ گرم |
۱۰ | آبلیمو | نصف یک لیموی تازه |
۱۱ | بیسکویت کراکر (گراهام توصیه شده)، بیسکویت غیر شیرین | ۱۰۰ گرم |
۱۲ | کره برای مخلوط کردن با بیسکویت | ۵۰ گرم |
۱۳ | خامه سفت شده در صورت تمایل برای تزیین روی کیک | ۱۰۰ گرم |
۱۴ | شکر برای مخلوط کردن با خامه تزیینی | ۱۰ گرم |
طرز تهیه چیز کیک بلوبری:
- بیسکویت گراهام را داخل نایلون ریخته با ورده خرد می کنیم سپس آن را در داخل کاسه ریخته با کرهٔ ذوب شده مخلوط می کنیم. سپس در ته قالب ریخته بر روی آن نایلون انداخته و با قاشق آن را در کف قالب فشرده و پهن می کنیم سپس در یخچال قرار میدهیم تا کره سفت شود.
- پودر ژلاتین را در آب تعیین شده خیس میکنیم.
- پنیر خامهای را از یخچال درآورده به دمای معمولی اتاق میرسانیم.
- سس بلوبری را درست می کنیم.
- نصف یک لیمو را فشار داده آب آن را آماده میگذاریم.
- خامه را بدون شکر میزنیم تا نیمه سفت شود. یعنی از تخم مرغ همزنی نریخته ولی شیار تخم مرغ همزنی در درون آن باقی نماند.
- سفیده را با شکر میزنیم تا سفت شود.
- پنیر خامه ای و شکر را درون یک کاسه ریخته آن را بهم میزنیم تا کرم مانند شود. ماست و آبلیمو را به آن اضافه کرده خوب بهم میزنیم. سس بلوبری را هم اضافه کرده بهم میزنیم.
- ظرف ژلاتین را در درون آب گرم گذاشته کاملاً حل می کنیم. ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کرده بسرعت بهم میزنیم تا ژلاتین قبل از بسته شدن در تمامی مواد پخش شود.
- نیمی از خامه زده شده را به مواد اضافه میکنیم.
- سفیده تخم مرغ سفت شده را به آرامی با موس مخلوط میکنیم.
- یک دوم باقیمانده خامه را نیز اضافه کرده بهم میزنیم.
- مواد را در داخل قالب ریخته و در یخچال به مدت ۲ ساعت سرد میکنیم.
- بعد از سفت شدن در صورت تمایل میتوان روی آن را با خامه زده شده و انواع میوه تزیین کرد.
نوش جان 😉