سالادها
طرز تهیه سالاد مرغ و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی
مناسب برای: سه نفر
تبلیغات
مواد لازم سالاد مرغ و سیب زمینی:
- سینه مرغ: ۲ عدد
- پیاز متوسط: یک عدد، درشت خرد شود
- سیر: یک حبه، خرد شود
- سیب زمینی تکه شده: ۵/۱ پیمانه
- نخود فرنگی: ۵/۱ پیمانه
- روغن: ۳ قاشق غذاخوری
- کره: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
مواد لازم برای تهیه سس:
- سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
- ماست: ۴ قاشق غذاخوری
- آب یک عدد لیمو
- شوید تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل
طرز تهیه سالاد مرغ و سیب زمینی:
- روی سیب زمینیها دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، و مقداری نمک و فلفل ریخته، و آنها را در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
- تا زمانی که سیب زمینیها حاضر شوند، پیاز را درون یک قاشق غذاخوری کره و مقداری روغن زیتون، به مدت دو دقیقه تفت داده، سپس سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
- اکنون سینههای مرغ را همراه با مقداری نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده، و هر طرف آنها را به مدت ۱۵- ۱۰ دقیقه تفت دهید.
- بگذارید مخلوط خنک شود.
- نخودفرنگیها را درون آب جوش، ۱۰- ۵ دقیقه حرارت داده و درون آبکش بریزید، سپس درون آب یخ قرار دهید تا سریع خنک شوند.
- تمام مواد سس (سس مایونز، ماست، لیمو، شوید، نمک و فلفل) را خوب با هم مخلوط کنید.
- نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و از آن بچشید.
- سینههای مرغ را به صورت مکعبهای کوچک درآورده، سپس آنها را با سیب زمینیها و نخود فرنگیها مخلوط کرده و با سس آماده شده مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
- سالاد را سرد میل کنید.
و عکس ذرت داره ولی تو ترکیبات ذرت نگفتین
با سلام
تصویر این مطلب بصورت تزئینی قرار گرفته و ممکنه با دستور تهیه در مطلب کمی مغایرت داشته باشه.
موفق باشید