سالادها

طرز تهیه سالاد ماکارونی یونانی

سالاد پاستای یونانی، پیش غذایی مغذی و مناسب برای فصل تابستان است. مصرف این سالاد، سلامت دستگاه گوارش شما را بهبود میبخشد و به سلامتی کلی بدن شما کمک میکند.

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

ملل: اروپا

مواد لازم:

– ماکارونی: دو و نیم لیوان
– آب لیمو: یک قاشق غذا خوری
سرکه: نصف لیوان
– پودر سیر: یک قاشق چای خوری
– شکر: یک قاشق چای خوری
آویشن: نصف قاشق چای خوری
– نمک: یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
روغن زیتون: نصف لیوان
– گوجه فرنگی: 4 عدد (خرد شده)
پیاز: نصف پیاز (سرخ شده)
– زیتون سیاه: نیم لیوان
– خیار: 1 عدد (اندازه کوچک / خرد شده)
– پنیر فتا: یک لیوان
– شوید: 2 قاشق غذاخوری (تازه / خرد شده)

روش آماده سازی

1. در ظرف بزرگی مقداری آب بریزید و یک چهارم فنجان سرکه به آن اضافه کنید.

2. آب لیمو، شکر، آویشن، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کرده و به آرامی در ظرف بریزید.

3. روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید.

4. بعد از اینکه آب به مرحله جوشیدن رسید، ماکارونی را به آن اضافه کنید و 5 الی 7 دقیقه بگذارید جوش بخورد.

5. یک چهارم سرکه را در ظرفی دیگر بریزید و ماکارونی پخته شده را به آن اضافه کنید.

6. بعد از 15 دقیقه و سرد شدن ماکارونی، مواد دیگر را به پاستا اضافه کنید. از زیتون سیاه شروع کنید، سپس پیاز قرمز را به آن اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید.

7. گوجه فرنگی را با پنیر فتا و خیار، به مخلوط اضافه کنید.

8. اکنون سالاد شما آماده است و میتوانید آن را با شوید تزیین نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا