سالادها

سالاد قارچ؛ طرز تهیه سالاد قارچ و ذرت خوشمزه و مجلسی

مواد لازم سالاد قارچ و ذرت:

  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • کنسرو نخودفرنگی: یک قوطی
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد
  • ذرت: ۱۰۰ گرم
  • پیازچه: ۲۰ عدد
  • خیار: یک عدد
  • جعفری خردشده: پنج قاشق غذاخوری
  • لیموترش: یک عدد
  • کرفس: یک ساقه
  • روغن زیتون، نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد قارچ و ذرت:

1. ابتدا قارچ و پیازچه را خرد کرده و با ذرت، نخودفرنگی و جعفری مخلوط می‌کنیم.

تبلیغات

2. به مخلوط بالا کمی روغن زیتون، نصف آب لیموترش، نمک و فلفل اضافه می کنیم.

3. روی سالاد را با برش های گوجه‌فرنگی، خیار، ساقه کرفس و نصف دیگر لیمو ترش تزئین می‌کنیم.

به این مطلب امتیاز دهید

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا