سالادها

سالاد کاپریس؛ طرز تهیه سالاد کاپریس ایتالیایی اصل

مناسب برای: ۴ نفر

تبلیغات

مواد لازم برای سالاد کاپریس:

  • گوجه‌فرنگی درشت: ۲ عدد
  • پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
  • ریحان: یک دسته کوچک
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کاپریس:

گوجه‌فرنگی را به ضخامت ۵ میلی‌متر ورقه‌ورقه کرده و سر و ته آن را دور بیندازید.

گلوله‌های پنیر را از آب درآورده و خشک کنید، سپس آن‌ها را به ضخامت گوجه‌فرنگی‌ها ورقه‌ورقه کنید.

برگ‌های ریحان را از ساقه جدا کنید. در یک بشقاب یک لایه گوجه‌فرنگی چیده و روی آن را پنیر قرار دهید. کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب روی آن بپاشید و برگ‌های ریحان را روی آن بچینید. کمی روغن زیتون را روی آن ریخته و با نان سیاه سرو کنید.

نکات ریز سالاد کاپریس:

  • برای پربارتر کردن این سالاد می‌توانید از ریحان یا جعفری ساطوری، زیتون حلقه‌حلقه و سس خردل استفاده کنید.
  • برای تهیه این سالاد از گوجه‌فرنگی سفت و رسیده استفاده کنید تا دانه‌های آن از درون گوجه‌فرنگی خارج نشود.
3/5 - (2 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا