سالادها
سالاد کاپریس؛ طرز تهیه سالاد کاپریس ایتالیایی اصل
![سالاد کاپریس](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/06/906415_tabitharwheeler_07eedaf6-fad5-4e0b-b8db-ee9d155e552a.jpg)
مناسب برای: ۴ نفر
تبلیغات
مواد لازم برای سالاد کاپریس:
- گوجهفرنگی درشت: ۲ عدد
- پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
- ریحان: یک دسته کوچک
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد کاپریس:
گوجهفرنگی را به ضخامت ۵ میلیمتر ورقهورقه کرده و سر و ته آن را دور بیندازید.
گلولههای پنیر را از آب درآورده و خشک کنید، سپس آنها را به ضخامت گوجهفرنگیها ورقهورقه کنید.
برگهای ریحان را از ساقه جدا کنید. در یک بشقاب یک لایه گوجهفرنگی چیده و روی آن را پنیر قرار دهید. کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب روی آن بپاشید و برگهای ریحان را روی آن بچینید. کمی روغن زیتون را روی آن ریخته و با نان سیاه سرو کنید.
نکات ریز سالاد کاپریس:
- برای پربارتر کردن این سالاد میتوانید از ریحان یا جعفری ساطوری، زیتون حلقهحلقه و سس خردل استفاده کنید.
- برای تهیه این سالاد از گوجهفرنگی سفت و رسیده استفاده کنید تا دانههای آن از درون گوجهفرنگی خارج نشود.
تبلیغات