سالادها

طرز تهیه سالاد نخود و تن ماهی مجلسی و خوشمزه

مواد لازم سالاد نخود و تن ماهی:

  • نخود آب‌پز شده: یک پیمانه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
  • کاهو: به اندازه کافی
  • پیازچه: ۳ عدد
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • تن ماهی یا مرغ آب‌پز و ریش‌ریش شده: ۲۲۵ گرم

مواد لازم برای تهیه سس:

  • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه سیب: ۴ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: کمی

طرز تهیه سالاد نخود و تن ماهی:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، نخودها را روی آن پخش کنید، با روغن زیتون و کمی نمک آغشته کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی و خشک شود. در این ۱۵ دقیقه چند بار مواد را هم بزنید.

کاهو را به تکه‌های کوچک برش بزنید. فلفل دلمه‌ای و پیازچه را ریز برش بزنید و به کاهو اضافه کنید.

تن ماهی یا مرغ ریش‌ریش شده و جعفری را نیز به مواد اضافه کنید.

برای تهیه سس تمامی مواد را (عسل، سرکه سیب و روغن زیتون) در همزن مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و سرو کنید.

1/5 - (1 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا