زود انزالی

درمان زود انزالی با داروهای شیمیایی

یکی از بزرگترین دغدغه های مردان در رابطه جنسی زود انزالی است و بسیاری از مردان به دنبال دارو و قرص تاخیری برای حل مشکلشان هستند. زود انزالی و سردی در روابط، نارضایتی، احتمال خیانت و طلاق را افزایش می دهد و در نهایت ممکن است منجر به فروپاشی نظام خانواده شود. برخی از مردان برای درمان این عارضه به مصرف قرص های تاخیری روی می آورند. گرچه این داروها مشکلات زودانزالی مردان را تا حدی رفع می کنند اما به دلیلی عوارض این قرص ها نباید در دراز مدت از آن ها استفاده کرد. در عوض می‌توان از روش ها و تکنیک‌های مختلف در درمان زود انزالی استفاده کرد. مشاوره جنسی به شما این امکان را می دهد تا به جای قرص ها، روش های موثرتری را جایگزین کنید.

قرص های تاخیری برای درمان زود انزالی

ساده ترین راه حل برای درمان زود انزالی، استفاده از داروهای تاخیری است البته استفاده از این داروها عوارض زیادی به دنبال دارد. یکی از عمده ترین مشکلات پس از قطع مصرف قرص های تاخیری بازگشت زودانزالی با شدت بیشتر است. از دیگر عوارض کلی این قرص ها اختلال پریاپیسم (نعوظ مانا)، تغییر در دید و شنوایی، آبریزش بینی، درد بدن، سرگیجه، مشکلات گوارشی و… است.

در واقع داروهای مختلفی با دیگر اهداف درمانی بر زود انزالی تاثیر دارند. از این داروها برای درمان زود انزالی نیز استفاده می شود، که در ادامه هر کدام را به اختصار شرح داده ایم:

مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین

داروهای مهارکننده بازجذب سروتونین یک نوع قرص تاخیری است که برای زیاد شدن مدت زمان رابطه جنسی و درمان زود انزالی از آن استفاده می کنند. مصرف این دارو همراه با عوارض جانبی است که در هر فردی به صورت متفاوت بروز پیدا می کند. این داروها بهتر است بعد از وعده غذایی مصرف شوند.

پاروکستین

درمان دارویی زود انزالی با پاروکستین

داروی پاروکستین علاوه بر درمان افسردگی، در درمان زود انزالی هم به کار می رود. این دارو باعث افزایش آرامش در فرد می شود. اگر مصرف این قرص ها در بازه زمانی 6-3 هفته بهبودی در زود انزالی حاصل نکرد یا عوارض جانبی قرص زیاد شد، باید داروی دیگری تجویز شود.

عوارض پاروکستین

تهوع، افزایش یا کاهش وزن، سردرد، خشکی دهان، افزایش تعریق، یبوست، لرزش، اختلال در نعوظ، خواب‌آلودگی، کاهش اشتها و گیجی از عوارض این قرص می‌باشد.

قطع ناگهانی پاروکستین می‌ تواند باعث ایجاد سندرومی شود که با علائمی مانند گیجی، ضعف، تهوع، سردرد، افسردگی، اضطراب، بی‌ خوابی، تمرکز ضعیف، علائم تنفسی فوقانی، پارستزی و علائم مشابه میگرن همراه شود.

سرترالین

درمان دارویی زود انزالی با سرترالین

سرترالین یکی دیگر از داروهای ضد افسردگی است که به عنوان قرص تاخیری هم استفاده می شود. اگر بهبودی در زودانزالی با مصرف این قرص در بازه زمانی 6-3 هفته حاصل نشد یا عوارض جانبی قرص زیاد باشد باید داروی دیگری تجویز شود.

عوارض سرترالین

کاهش تمایلات جنسی، تاخیر در انزال، خونریزی‌های غیرطبیعی (نقاط قرمز در سطح پوست)، گرفتگی و پرش ناگهانی عضلات، تب، سرگیجه، خشکی دهان، افزایش احساس تشنگی، خستگی، تغییرات ناگهانی در خلق، تپش قلب، احساس خارش در پوست، تهوع، احساس منگی و ناراحتی معده.

سیتالوپرام

درمان دارویی زود انزالی با سیتالوپرام

سیتالوپرام از داروهایی ست که در درمان اختلالات خلقی و اضطرابی به کار گرفته می شود. اگر مصرف این قرص ها در بازه زمانی 6-3 هفته بهبودی در زود انزالی حاضل نکرد یا عوارض جانبی قرص زیاد باشد باید داروی دیگری تجویز شود.

عوارض سیتالوپرام

اسهال، یبوست، خشکی دهان، احتباس ادرار، بی خوابی، اختلالات جنسی، تهوع، تاری دید، اختلال ادراک، اشکال در تنفس، تکرر ادرار، کاهش فشار خون، آبریزش بینی، تعریق زیاد، لرزش، کاهش اشتها، تغییر در توانایی های جنسی، بزرگ شدن مردمک.

قرص تاخیری فلوکستین

درمان دارویی زود انزالی با فلوکستین

فلوکستین داروی دیگری است که در درمان افسردگی و زود انزالی تجویز می شود. اگر مصرف این قرص ها در بازه زمانی 6-3 هفته بهبودی در زود انزالی حاصل نکرد یا عوارض جانبی قرص زیاد باشد باید داروی دیگری تجویز شود. این دارو بهتر است صبح ها مصرف شود در غیر این صورت ممکن است خواب فرد مختل شود.

عوارض فلوکستین

اضطراب، خشکی دهان، بی خوابی و لرزش، حالت تهوع، عصبانیت، تعریق، خواب آلودگی، عوارض پوستی، رویاهای غیر معمول.

قرص تاخیری داپوکستین

درمان دارویی زود انزالی با داپوکستین

داپوکستین نوعی مهار کننده باز جذب سروتونین (SSRI) است که به صورت اختصاصی برای درمان زود انزالی استفاده می شود. این دارو برای مردان در دامنه سنی 18 تا 64 سال استفاده می شود. جنبه منفی این داروها این است که فرد باید به صورت روزانه آن را مصرف کند تا به نتیجه برسد. این دارو زمان انزال را افزایش داده و کنترل فرد بر انزال بیشتر می شود.

عوارض داپوکستین

تغییرات خلق و خو، ضعف و خستگی، تعریق بیش از حد، اسهال، یبوست، سرگیجه، تاری دید، سو هاضمه، نفخ معده، احساس لرزش، کابوس شبانه.

قرص تاخیری سیلدنافیل

درمان دارویی زود انزالی با سیلدنافیل

قرص سیلدنافیل (sildenafil) یا ویاگرا یکی از پرمصرف‌ترین داروهای درمان زودانزالی است. توجه داشته باشید که مصرف داروهای درمان زودانزالی عوارضی از قبیل سردرد، اختلال در دید و افروختگی ایجاد می‌کنند. همچنین با توجه به احتمال بروز عوارض قلبی شدید ناشی از مصرف این دارو، توصیه می‌شود که فقط تحت نسخه پزشک مصرف شود. مهم‌ترین توصیه این است: «هیچگاه از سر تفنن یا کنجکاوی این دارو را مصرف نکنید.»

این دارو نخستین بار توسط شرکت داروسازی فایزر و در سال 1988 به بازار عرضه شد و از همان زمان به عنوان یکی از مهمترین داروها برای درمان اختلال نعوظ مورد استفاده قرار گرفت. قرص ویاگرا نام دیگر این دارو است.

عوارض سیلدنافیل

عوارض قرص سیلدنافیل شامل سرگیجه، سردرد، برافروختگی، دید ناواضح، فوتوفویی، سوءهاضمه، احتقان بینی، اسهال، عوارض پوستی و عفونت دستگاه ادراری می‌باشد.

قرص تاخیری تادالافیل

درمان دارویی زود انزالی با تادالافیل

تادالافیل (Tadalafil) نام یکی دیگر از قرص‌هایی است که به منظور رفع مشکلات جنسی و تقویت روابط جنسی و به عنوان قرص درمان زودانزالی بین زوجین استفاده می‌شود. به طور معمول مقدار 10 میلی‌گرم از این دارو از راه خوراکی یک ساعت قبل از ارتباط جنسی مصرف می‌شود. با توجه به ميزان اثربخشی و تحمل بیمار دوز دارو از 5 تا 20 میلی‌گرم متغیر بوده و حداكثر دفعات مصرف دارو یک بار در روز است. توجه داشته باشید که مصرف این دارو در نارسایی‌های شدید کبدی توصیه نمی‌شود. همچنین مصرف این قرص به همراه قرص ویاگرا و یا قرص سیلدنافیل اصلا توصیه نمی‌شود.

چه کسانی نباید از قرص تادالافیل استفاده کنند:

  • افرادی که سابقه حساسیت دارویی دارند
  • افرادی که پزشک فعالیت جنسی را برایشان ممنوع کرده است
  • کسانی که به تازگی سکته کرده‌اند
  • افرادی که مشکلات قلبی دارند و از داروهایی با ترکیبات نیترات استفاده می‌کنند

عوارض تادالافیل

عوارض قرص تادالافیل شامل سردرد، خستگی، خواب‌آلودگی، سرگیجه، درد قفسه سینه، افت فشار خون وضعیتی، تاکی‌کاردی، خارش، راش، اسهال، خشکی دهان، احتقان بینی، تاری دید، گرگرفتگی و ادم صورت می‌باشد.

قرص تاخیری واردنافیل

درمان دارویی زود انزالی با واردنافیل

واردنافیل (Vardenafil) با نام تجاری استاکسین باعث شل شدن عضلات و افزایش جریان خون در نواحی خاص بدن می‌شود. این دارو باعث گشادشدن عروق و افزایش جریان خون به اجسام غاری شکل و درنتیجه نعوظ آلت تناسلی مردانه در برابر تحریک جنسی می‌شود. مقدار مصرف معمول برای اختلالات نعوظ در بزرگسالان مقدار 10 میلی‌گرم خوراکی و به صورت یک بار در روز مصرف می‌باشد. این میزان ممکن است افزایش یا کاهش یابد اما حداکثر مقدار مجاز 20 میلی‌گرم در روز می‌باشد.

عوارض واردنافیل

عوارض قرص واردنافیل شامل تهوع، سردرد، بی‌خوابی، درد قفسه سینه، افزایش تعداد ضربان قلب، گیجی، تشنج، تاری دید، واکنش‌های حساسیتی، بثورات جلدی، گرگرفتگی، سرگیجه، ضعف، خارش شدید، افزایش فشارخون، قرمز شدن پوست، تپش قلب، گزگز اندام‌ها، التهاب مخاط بینی، سوءهاضمه، سینوزیت، افزایش تونیسیته عضلات، علائم شبه آنفولانزا، حالت خواب‌آلودگی، سکته مغزی، آنژین صدری، سکته قلبی، تعریق، آریتمی بطنی، کاهش فشارخون وضعیتی، ناهنجاری‌های انزال، حساسیت به نور، خیز صورت و اختلال دید می‌باشد.

داروهای ضد افسردگی سه حلقه‌ای

داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای علاوه بر درمان افسردگی در درمان زود انزالی هم استفاده می شود. کلومی پرامین ازجمله داروهایی است که برای این منظور به کار برده می شود که اثر مهاری قوی تری بر بازجذب سروتونین دارد.

عوارض SSRI

خشکی دهان، افزایش وزن و اشتها، تاری دید، افت فشار وضعیتی، آریتمی قلبی و تشنج، مشکلات گوارشی.

قرص تاخیری وگادول

درمان دارویی زود انزالی با وگادول

وگادول دارویی نیمه گیاهی و ترکیبی است و زود انزالی را به تاخیر می اندازد و از ترکیب ترامادول با سیلدنافیل تهیه می شود. این دارو در دسته مواد مخدر قرار می گیرد چون در دراز مدت باعث ایجاد وابستگی می شود. معمولا به صورت غیر مجاز فروخته می شود. در هیچ داروخانه ای به فروش نمی رسد و به هیچ عنوان توصیه نمی شود. این دارو در هند ساخته می شود و به صورت اینترنتی به فروش می رسد.

عوارض وگادول

سکته قلبی ناگهانی، سکته مغزی، از دست رفتن بینایی و شنوایی، افزایش فشار چشم و سو هاضمه.

آیا همه قرص های تاخیری در درمان انزال زودرس موثر است؟

ویاگرا، وادنافیل و تادالافیل داروهایی هستند که برای درمان اختلال نعوظ استفاده می شوند. این داروها توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای درمان زود انزالی تایید نشده اند. گرچه این داروها انزال را به تاخیر نمی اندازند ولی به فرد کمک می کنند تا بعد از انزال زودرس در فاصله یک ربع تا نیم ساعت بعد دوباره قدرت نعوظ را داشته باشند و در بار دوم انزال با تاخیر بیشتری انجام می شود. در واقع به نعوظ دوباره بعد از انزال کمک می کند. در این شرایط شاید شریک جنسی رضایت بیشتری داشته باشد.

عوارض مهار کننده های فسفودی استراز نوع 5

سرگیجه، سر درد، دید ناواضح، اسهال، عوارض پوستی، عفونت دستگاه ادراری، افت شدید فشار خون، آریتمی بطنی، سکته مغزی، افزایش فشار داخل چشم.

قرص تاخیری گیاهی کیمیاگر

درمان دارویی زود انزالی با کیمیاگر

کپسول تاخیر جنسی کیمیاگر یک محصول گیاهی است که براساس طب سنتی تهیه شده است و با کم کردن حساسیت اندام تناسلی در درمان انزال زودرس می توان بهره گرفت.

عوارض جانبی

یبوست، دل درد، انقباضات شکمی

قرص تاخیری گیاهی آفرودیت

درمان دارویی زود انزالی با آفرودیت

قرص آفرودیت از گیاهان خشک میوه خارخاسک، زنجبیل، زعفران، دارچین تهیه می شود. در درمان ناتوانی های جنسی، افزایش تمایلات جنسی و درمان زودانزالی استفاده می شود.

موارد منع مصرف

مصرف دارو در بیماران با مشکلات قلبی، بیماران مبتلا به کمبود فشار خون و بیمارانی که به اسانس های گیاهی حساسیت دارند باید با احتیاط انجام شود.

درمان مشکلات جنسی با ترامادول یا مواد مخدر!

بسیاری از افراد به دلیل مشکلات جنسی شان به سمت مصرف داروهایی چون ترامادول و یا مواد مخدر می روند. در حالی که این مواد تنها برای مدت کوتاهی می توانند موثر باشند و بعد از مدتی موجب تشدید مشکلات جنسی فرد می شوند. خوشبختانه تکنیک هایی چون مسترز و جانسون بدون استفاده از دارو می توانند موجب بالا رفتن کیفیت رابطه بشوند.

درمان زودانزالی با استفاده از داروهای موضعی

کرم‌ها و داروهای بی‌حس کننده یکی از کم خطرترین داروهایی هستند که برای درمان اختلالات جنسی استفاده می شود. این کرم های موضعی باعث کاهش حساسیت و تحریک پذیری آلت می شوند که نتیجتا به تاخیر در انزال کمک می کنند. این داروها عوارض جانبی کمی به دنبال دارند از جمله این داروها می توان به لیدوکائین و پریلوکائین اشاره کرد. که به صورت اسپری یا کرم می باشد. این دارو ها با بی حس کردن ناحیه تحریک پذیر در آلت، از زود انزالی جلوگیری می کند و ممکن است از لذت جنسی کم کند. در واقع اثر درمانی خود را با تحریک کردن عصب ها یا روان ایفا نمی کند.

توجه: اگرچه مصرف این داروها (قرص‌ تقویت جنسی) می‌توانند تا حدودی مشکلات مربوط به روابط جنسی را حل کنند اما باید بدانید مصرف بی‌رویه و بدون صلاحدید پزشک می‌تواند عوارض خطرناکی مثل نعوظ دائمی یا پایدار (نعوظ دردناک بیشتر از 6 ساعت) را به دنبال داشته باشد. بنابراین چنانچه قصد مصرف هر کدام از این داروها را دارید بهتر است درباره آن‌ها و عوارضی که ممکن است به دنبال داشته باشند اطلاعات کافی داشته باشید.

4.2/5 - (13 امتیاز)
منبع
honarehzendegisetareگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا