مربا و ترشیجات

ادویه ترشی شامل چیست؟ + طرز تهیه

ادویه ترشی طعم خاصی که به ترشی می‌دهد که کاملاً سلیقه‌ای است. بکار بردن آن بعد از مدتی رنگ ترشی را تیره می‌کند.

دستور شماره یک

مواد لازم:

  • پودر گلپر: ۱۰۰ گرم
  • ریشه جوز بویا پودر شده: ۲۵ گرم
  • جوز رنده شده: ۲ عدد
  • دارچین: یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
  • پودر رازیانه: ۵۰ گرم
  • سیاه دانه: ۵۰ گرم

طرز تهیه:

تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

  • سبزی معطر شامل: مرزه، ترخان، گشنیز، جعفری، شوید و نعناع است. نسبت مرزه به بقیه مواد کمی کمتر باشد بهتر است.

نکته: دقت کنید که مواد هنگام مخلوط کردن کاملاً خشک شده باشند، حتی اگر مقدار خیلی کمی هم آب بینشان مانده باشد باعث کپک زدن ترشی می‌شوند.


دستور شماره دو

مواد لازم:

  • پودر گلپر: ۱۰ قاشق چایخوری
  • پودر تخم گشنیز: ۵ قاشق چایخوری
  • دارچین: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر زیره: ۲ قاشق چایخوری
  • جوز هندی: ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر رازیانه: ۱ قاشق چایخوری
  • سبزی معطر: (مرزه. ترخون. گشنیز. نعناع) ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

تمام مواد را با هم مخلوط کنید و به مقدار لازم درون ترشی بریزید.


ادویه ترشیطرز تهیه ادویه ترشی

دستور شماره سه، مواد طعم دهنده در ترشی

این مواد علاوه بر ادویه معمولی دارای مقداری پودر خشک سبزیحات نیز هستند.

مواد لازم:

طرز تهیه:

بنا به تمایل و علاقه به مصرف ادویه جات می‌توان هر کدام از این مواد را بصورت خرد نشده یا بصورت پودر درآورده و داخل ترشی‌ها مخلوط کرده و استفاده کرد.

نکته: این ادویه نباید مدت زیادی نگهداری شود زیرا عطر و مزه و خواص خود را از دست می‌دهد.

5/5 - (2 امتیاز)

دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش

مشاهده آموزش
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا